Ráadás esti kimaradás
2016. október 15. írta: Ferencz György

Ráadás esti kimaradás

Szeptember 15-én, csütörtökön este a kollégium első emeletén elhelyezett 3 csoportból összesen 23 diák Ferencz György prefektus felügyelete alatt "speciális" foglalkozáson vett részt.

Egyrészt a helyszín varázsolta különlegessé az eseményt, hiszen a fiatalok egyik közkedvelt szabadidős területén, a belváros korzóján zajlott az összejövetel, ami alkalmas volt arra, hogy kötetlenebb formában ismerkedhessenek különböző korosztályú kollégistáink egymással és új nevelőjükkel. Másrészt a rendezvény fénypontja az a közös, körben ülős éneklés volt a korzón lévő helyi utcazenésszel, akivel teljesen spontán módon találkoztunk össze. Több tucat slágert daloltunk el vígan, széles mosolyok és sűrű viccelődés közepette. A srácok nem titkolták, hogy jól érezték magukat és szeretnének még több hasonló megmozduláson részt venni. Én örültem annak, hogy kellemes hangulatban telt mindenki számára az év eleji őszi este és sikerült kimozdítanom az ifjúságot a mátrix erős konkurenciájából.

snapchat-562540860956518194_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://koll-lektor.blog.hu/api/trackback/id/tr5611809673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása