Gyula bácsi látogatása
2017. február 22. írta: Á.T.

Gyula bácsi látogatása

2016. november 17-én délután Ferencz György tanár úr felvetette, hogy kinek lenne kedve meglátogatni kórházban fekvő portásunkat. Jó páran fel is emeltük a kezünket és azonnal jelentkeztünk, hiszen szerettük volna meg nézni, hogy van Gyula bá.

_mg_6082.JPG

18:45-kor el is indultunk és kb. 1 órás menetidőre számítottunk, hiszen gyalog mentünk. Így is lett, felmentünk majd vártunk egy kicsit és ki jött Gyula bácsi. Nagyon örült nekünk és meglepően látta milyen sokat el jöttünk hozzá, de mielőtt kijött volna, Ferencz György tanár úr a kezébe adott mindenkinek egy kis papír fecnit, amin a Nagy HoHoHO horgász főcímdalának a szövege szerepelt és mondta, hogy majd a látogatás végén kis meglepetésként énekeljük el Gyula bácsinak, hiszen oda van a horgászatért. Ki jött Gyula bácsi és elmesélte, hogy mi és hogyan történt vele ezt követően minket kezdett el kérdezgetni, hogy mi van velünk? Jó volt látni, hogy mennyire örült nekünk és annak, hogy meglátogattuk. A végén csináltunk pár csoportképet és még a nővéreket is, akik nagyon kedvesek voltak vele, oda hívta s őket is bele vettük a csoportképbe.

_mg_6091.JPG

Ezt követően elénekeltük neki a már említett dalt, amitől nagyon meghatódott. Majd szép lassan vissza indultunk a kollégiumba, de ezúttal már egy része a társaságnak villamossal. Összesítve, én nagyon örültem, hogy meglátogathattam s remélem, oda többet nem kell mennünk, látogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://koll-lektor.blog.hu/api/trackback/id/tr1512283567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása